top of page
Μετάφραση, διασκευή, διερμηνεία

Υ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αποστολή μας είναι η έγκαιρη και αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών σας στους τομείς της μετάφρασης, της τεκμηρίωσης και της επικοινωνίας. Στους πελάτες μας εγγυόμαστε πλήρη εξυπηρέτηση και ηρεμία πνεύματος. Οι πιστές και καλοπαρουσιασμένες μεταφράσεις μας συμβάλλουν στη στρωτή διεκπεραίωση των υποθέσεών σας και ενισχύουν την επαγγελματική και/ή προσωπική εικόνα σας προς τα έξω. Μπορείτε να είσαστε βέβαιοι ότι τα κείμενά σας τα χειρίζονται, σε όλα τα επίπεδα, διακεκριμένοι ειδικοί.

Αφού μεταφραστεί, ολόκληρο το κείμενό σας υποβάλλεται σε εξονυχιστική επανεξέταση, προσεκτική διόρθωση και πλήρη επιθεώρηση από τους υπευθύνους ποιοτικού ελέγχου της ομάδας μας ώστε να εντοπιστεί και να αρθεί οποιαδήποτε αδυναμία, το παραμικρό ορθογραφικό ή άλλο λάθος. Δίδεται απόλυτη προσοχή στις λεπτομέρειες. Πέρα από το περιεχόμενο, η σελιδοποίηση και η συνολική εμφάνιση της μετάφρασης φροντίζονται επιμελώς. Επενδύουμε εκτενώς στην εξασφάλιση της τελειότητας στη δουλειά μας.

Home

̔ OΛΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Προσφέρουμε μετάφραση σε γνήσια, ιδιωματικά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και δόκιμα Ελληνικά από πτυχιούχους του Harvard και της Σορβόννης, πλήρως εξασκημένους στη σύνταξη εξειδικευμένων νομικών, τεχνικών, οικονομικών, εμπορικών και λόγιων κειμένων.
 
Έλεγχο ποιότητας ασκούν αναθεωρητές με μακρά πείρα στην προετοιμασία εγγράφων για τους τομείς της διοίκησης, της βιομηχανίας, του εμπορίου, των τραπεζών και της παιδείας. Έχουν εργαστεί για τα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Διεθνή Τράπεζα, άλλους διεθνείς οργανισμούς, πολυεθνικές εταιρείες, και εθνικές αρχές και επιχειρήσεις.
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Τηλ. +30.69.700.22.140 - E-mail: hopinter@gmail.com

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒH ΕΝΤΥΠΩΝ:  EcoPrint,  Ιουλίας Ανδρεάδη 6, 49100 Κέρκυρα (έναντι παλαιού νοσοκομείου)

Μετάφραση
Διασκευή
Διερμηνεία
ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Τηλ. +30.69.700.22.140 - E-mail: hopinter@gmail.com

ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν σπουδάσει μετάφραση στην Ανώτατη Σχολή Μεταφραστών και Διερμηνέων του Παρισιού (την περίφημη ESIT), οικονομολογία και διαχείριση επιχειρήσεων σε διάφορα πανεπιστήμια της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης, κοινωνικές επιστήμες στη Σορβόννη και φιλολογία στο Harvard και το Berkeley.

 

Την ομάδα μας διευθύνει πρώην επί σειρά ετών προϊστάμενος επιχειρησιακού ελέγχου της Διεύθυνσης Γλωσσών και Εγγράφων της UNESCO.

Ε

Siggi Heidegger
Marilyn Maltezou
Jane Kriezi
JaHc.jpg
Jordan Anthony και Hebe Carrera
Alexia Langlois
Frank Bombo

   Παλαιοί και σημερινοί πελάτες της ομάδας μας

58930007-2.jpg

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

EUROQUALIFICATION

ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Γαλλία)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (Γαλλία)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (Γαλλία)

ΕΘΝΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

AFPA (Γαλλία)

BUREAU DE NORMALISATION ET DE STANDARDISATION EN INFORMATIQUE (Γαλλία)

BANKS AND OTHER ENTERPRISES

BNP PARIBAS

CAISSE DES DÉPÔTS ET DES CONSIGNATIONS (Γαλλία)

ECOTEC (Βρυξέλλες)

FRANCE TÉLÉCOM

L'ORÉAL

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ

... μεταξύ πολλών άλλων.

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Τηλ. +30.69.700.22.140 - E-mail: hopinter@gmail.com

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΥΠΩΜΕΝΩΝ Ή ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

bottom of page